GÜNDEM

Devlet Bahçeli'den Bülent Arınç'a sert sözler! İhanete yataklık ve suça iştirak...

MHP lideri Devlet Bahçeli, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala hakkındaki skandal sözleriyle gündem olan Bülent Arınç'a adeta ateş püskürdü.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli'nin gündem konularından biri de son günlerdeki skandal açıklamaları ile eleştiri oklarının hedefi olan Bülent Arınç'tı...

Arınç'ı ihanete yataklık ve suça iştirak ile suçlayan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

''Fitneciler uykusundan uyandı. Konu fitne oldu mu bunlar yılan gibi başını kaldırır, saklandıkları delikten ortaya saçılırlar. Nifak çıkaranlar korkakça hayat sürenlerdir.

Cumhur İttifakı pazarlık üzerine kurulmamıştır. Cumhur İttifakı cumhurun şeref nişanesidir. Sayın Cumhurbaşkanı ile hukukumuz Türkiye düşmanlarının kafasının alamayacağı kadar hesapsızdır ve karşılıklı hürmete dayanır.

Cumhur İttifakı Türkiye'nin yegane umududur. En büyük reform Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir. Cumhur İttifakı, 'cukka ittifakı' değildir.

Bizim ittifakımız milletin, bekanın, kutlu yarınların ittifakıdır. O pis ellerinizi Cumhur İttifakı'ndan derhal çekiniz. Size buradan ekmek çıkmaz. Cumhur İttifakı yaşayacaktır, reformları hayata geçirecektir.''

''İHANETE YATAKLIKTIR, SUÇA İŞTİRAKTİR''

Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala hakkında yaptığı açıklamalarla tepkileri üzerine çeken Bülent Arınç hakkında ''Hala YİK üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın TV'ye çıkıp Osman Kavala ile terörist Demirtaş'a güzellemeler yapması çarpıklıktır, ahmaklıktır.'' diyen Bahçeli sözlerine şu şekilde devam etti:

''Bu şahsın iki suçluyu serbest bırakmasını istemesi ihanete yataklıktır, suça iştiraktir.

Sayın Arınç, biz Kürt kökenli kardeşlerimizi bir teröristin anlatıldığı kitaplardan değil hayatımızın bizahiti içinden, anı da acı da gelecekte birlikte olmamızdan tanıyor ve onlara baktığımızda kendimizi görüyoruz.

Devran isimli kitap bir terör anlatısıdır. Yazan da teröristtir. Demirtaş'a masum gözüyle bakıyorsan, Eren Bülbül'e 11 aylık Bedirhan bebeğe ne diyeceksin? Hamile kadınlarımızın kurşunlanmasını nasıl yorumlayacaksın?''

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri