GÜNDEM

Devlet Bahçeli'nin Gülnaz Şırınga esprisi

Gazeteci Özlem Gürses, 'Devlet Bahçeli'ye aşı yaparken canını yakan Gülnaz Şırınga isimli hemşirenin saldırıya uğradı' içerikli haberi gerçek sanmıştı..Devlet Bahçeli grup toplantısında haberle ilgili esprili açıklamalar yaptı..

Halk TV sunucusu Özlem Gürses, sosyal medyada okuduğu haberi gerçek sanıp canlı yayında anlatmıştı. Habere göre; Bahçeli'ye aşı yaparken canını yakan Gülnaz Şırınga isimli hemşire kalabalık bir grubun saldırısına uğramıştı.

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında 'Devlet Bahçeli'ye aşı yaparken canını yakan Gülnaz Şırınga isimli hemşirenin saldırıya uğradı' içerikli haberle ilgili "Gülnaz Şırıngaya ve yakın mesai arkadaşı Gülendam Enjektöre geçmiş olsun diyorum" sözleriyle olayla dalgasını geçti.  MHP'nin grup toplantısını bu olayla ilgili Devlet Bahçeli'nin esprili sözleri güldürdü. 

Devlet Bahçeli grup toplantısında bu olayla dalgasını geçti ve şunları söyledi:

Beni asıl üzen konu, hemşire Gülnaz Şırınga isimli kardeşimizin maruz kaldığı şiddet olayıdır. Bu talihsiz hemşirenin başına ne geldiyse, bana aşı yaptıktan sonra gelmiş olacak. İş mi bu? Sokak aralarında gizlenen kalabalık bir grup, bu kardeşimizi tek başına yakalayınca dayaktan geçirmişler. Allah var ya, suçsuz günahsız bir hemşireye saldıranlara hayret ettim. Devir değişti mertlik bozuldu. Yazık ki şu anda yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veriyor. Gülnaz Şırınga'ya ve yakın mesai arkadaşı Gülendam Enjektör'e geçmiş olsun diliyorum. Bundan sonra daha dikkatli aşı yapacaklarına ayrıca inanıyorum.

Yorumlar 3 Yorum
Günün Manşetleri