GÜNDEM

Digitürk milyonların beklediği kararı verdi! Ücretsiz yayınlanacak

Digitürk ertelenen spor müsabakaları tekrar başlayana kadar tüm dizi ve film kanalları spor paketinin üyelerine ücretsiz olarak yayınlanacağını açıkladı.

Koronavirüs salgının Türkiye'de yayılmaya başlamasının ardından spor müsabakaları ertlelenmişti. Bein Sports üzerinden lig maçlarını izlemek amacıyla üyelik satın alan binlerce kullanıcısı ise yayıncı kuruluşu mesaj yağmuruna tutarak hizmetlerin ücretsiz hale getirilmesini istedi.

Digitürk, gelen talepleri dikkate alarak ertelenen spor müsabakaları yeniden başlayana kadar, tüm dizi/film kanalları ve spor paketini üyelerine ücretsiz erişimine açtığını duyurdu.

İŞTE DİGİTÜRK TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Koronavirüs salgını nedeniyle herkese evinde kalmasının tavsiye edildiği bu dönemde Digiturk, çeşitli paketlerini yükselterek üyelerinin daha fazla eğlence içeriğine erişebilmesini sağlıyor.  Önümüzdeki dönemde, spor karşılaşmaları yeniden başladığında, Digiturk spor paketi üyeleri, ertelenen tüm karşılaşmaları izleyebilecek.

beIN ayrıca, Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) Koronavirüs salgınına karşı alınması gereken önlemlere ilişkin tavsiyelerini destekliyor ve daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı oluyor.

Yorumlar
Günün Manşetleri