GÜNDEM

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan ekranlara geri dönüyor! Engin Altan Düzyatan'dan Barbaros dizisi hakkında açıklama

Ekranlarda reyting rekorlarını alt üst eden Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan yeni dizisi Barbaros ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Son dizisi Kurşun ile hayal kırıklığı yaşayan Engin Altan Düzyatan'dan Barbaros dizisi hakkında açıklama geldi..

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere takıldı. Yeniden ekranlara döneceği Barbaros dizisi hakkında açıklama yapan Engin Altan Düzyatan heyecanını gizleyemedi. 

Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından FOX TV'de başladığı Kurşun dizisi erkenden final yapan Engin Altan Düzyatan, yeni dizisi 'Barbaros' ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Düzyatan yeni dizisi Barbaros'un yayın tarihi hakkında açıklamada bulundu. 

Engin Altan Düzyatan, "Henüz şu anda net bir tarih yok. En doğru tarihi yapımcımız sizinle paylaşacaktır." ifadelerini kullandı.

Yapımcılığını ES Yapım'ın üstlendiği dizi Barbaros için henüz bir açıklama gelmedi, bekleyiş sürüyor. Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını konu alacak dizinin başrolü için daha önce Çağatay Ulusoy seçilmiş fakat son olarak Engin Altan Düzyatan'ın dizinin başrolünde olacağı söylenmişti.