GÜNDEM

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan zafer kutlaması! Karabağ'da ezanlar kıyamete kadar susmayacak

Azerbaycan’ın Karabağ zaferini kutlayan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Azerbaycan topraklarının işgalden kurtuluşu hepimizi sevindirmiştir. Zaferimiz kutlu olsun” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kafkas Müslümanları Dini İdare Başkanlığınca online düzenlenen, “Modern Dünyanın Problemleri: Nefret Çağrısı, Terör, Aşırılık, İslamofobi ve Ermenistan’ın Azerbaycan’a Karşılık Saldırganlığı” başlıklı uluslararası konferansta konuştu.

Konferansa Diyanet İşleri Başkanlığından katılan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sözlerinin başında Azerbaycan’ın Karabağ zaferini kutladı.

''ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN''

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Kafkas Müslümanları Dini İdare Başkanı Allahşükür Paşazade’ye tebriklerini ileten başkan Erbaş, “Azerbaycan topraklarının işgalden kurtuluşu hepimizi sevindirmiştir. Zaferimiz kutlu olsun. İnanıyoruz ki işgalden kurtarılan tüm topraklarda kıyamete kadar ezanlar yükselecek. Karabağ topraklarında ezanlar kıyamete kadar hiçbir zaman dinmeyecek, Azerbaycan bayrağı da kıyamete kadar inmeyecek inşallah” dedi.

Başkan Erbaş, İslam; tüm insanlığın huzur, güven ve refahını hedefleyen barış, adalet ve merhamet dini olduğunu ifade ederek, Kur’an’ı Kerim’de, Müslümanlara, Allah’a teslimiyetle beraberce barış ve huzur için çalışmayı önemli bir sorumluluk olarak yüklendiğini, Müslümanların barış ve huzur için çalışması gerektiğini söyledi.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri