GÜNDEM

Doğan Cüceloğlu gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı! Doğan Cüceloğlu'nun ölüm sebebi belli oldu

Salı günü evinde hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. İşte 83 yaşında hayatını kaybeden Psikolog-Yazar Doğan Cüceloğlu'nun ölüm sebebi ..

İstanbul, Beşiktaş'taki evinde düşerek hayatını kaybeden 83 yaşındaki Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu için Levent Afet Yolal Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve çok sayıda seveni katıldı. 

Cenazede Cüceloğlu'nun eşi Yıldız Cüceloğlu abisi Şahin Cüceloğlu taziyeleri kabul etti. Yıldız Cüceloğlu'nun eşinin tabutu başında gözyaşı döktüğü görüldü.

Doğan Cüceloğlu'nun ilk eşinden olan çocukları Ayşen, Elif ve Timur Cüceloğlu'nun cenazeye katılamadıkları öğrenildi. Cüceloğlu'nun cenazesi toprağa verilmek üzere Aşiyan Mezarlığı'na götürüldü.

''Bu nedenle acım biraz daha hafifledi"

Cenazede konuşan usta yazarın abisi Şahin Cüceloğlu, "Doğan bey 6 ay önce kalp rahatsızlığı geçirdi. Kalp damarının biri yüzde 90 tıkalı, diğerleri yüzde 60-70 tıkalıydı. Stent takıldı. Doktorlar şunu tavsiye etti; 'Sen artık bu faal yaşamını bırak bir köşeye çekil. Sakin bir hayat yaşa.' O bana dedi ki 'abi ben Türk halkına hizmet etmeyi seviyorum ve bunu yaparken mutluluk duyuyorum, içimde bir huzur oluyor. Varsın ömrüm kısa olsun ama Türk halkına hizmet etmeye devam edeceğim.