GÜNDEM

Doktorun günlüğünde anlattıkları tüyler ürpertti! Nöbetim bitene kadar...

Gün gün yaşadıklarını anlatan doktorun sözleri tüyler ürpertti ve koronavirüs kabusunun vahimliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ölümcül corona virüsü salgınına karşı savaşan İngiliz doktor, çalıştığı hastanede ölen hastaları 'raporlara işlemek için zaman bile olmadan' yeni hastalarda uğraştığı dört günlük kabus gibi vardiyasıyla ilgili ilk elden açıklama yaptı. Gün gün yaşadıklarını anlatan doktorun sözleri tüyler ürpertti ve koronavirüs kabusunun vahimliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Koronavirüs salgınıyla boğuşan İngilterenin başkenti Londra'da görevli bir doktorun günlüğüne yazdıkları tüyler ürpertirken, durumu halen ciddiye almayanlar için ibretlikti.

Koronavirüs kabusu hız kesmiyor. Dünyada 177 ülkeye yayılan salgında, vaka sayısı 725 bine yaklaştı, ölü sayısı ise 34 bini geçti. ABD, İtalya ve İspanya, virüsün kalbi Çin'in yanı sıra salgından en çok etkilenen ülkeler olarak öne çıkıyor.

20 bin civarında vakası bulunan İngiltere'nin başkenti Londra'da çalışan bir doktor, yazdığı günlükle hastalığın ciddiyetini ve yaşadığı kabus gibi olayları anlattı. Doktorun günlükleri Milliyet gazetesinde yer aldı.