GÜNDEM

Dünya bu fotoğrafı konuşuyor! Trump fena yakalandı

Koronavirüse yakalanan ve hastanenin önünde kendisini bekleyen destekçilerine sürpriz yapan ABD Başkanı Donald Trump'ın fotoğrafı olay yarattı.. Fotoğrafı yakınlaştıran Beyaz Saray muhabiri ve analisti Andrew Feinberg, gerçeği açıklayınca yer yerinden oynadı, Trmp'ın kızı Ivanka'dan ise bomba bir yorum geldi.

Yeni tip koronavirüse (covid-19) yakalanan ABD Başkanı Donald Trump, 3 gündür hastane önünde kendisini destekleyen kalabalığı makam aracından selamladı.

ABD Başkanı Trump, Kovid-19'a yakalanmasının ardından cuma günü kaldırıldığı Walter Reed Askeri Hastanesi'nin önünde kendisini destekleyen taraftarlarına bir sürpriz yaptı. Önce Twitter hesabından bir video paylaşan Trump, hastalığının iyiye gittiğini ve kendisiyle ilgilenen herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.

Kovid-19 hastalığına ilişkin birçok şeyi bu süreçte yaşayarak öğrendiğini söyleyen Trump, "Bu gerçek bir okul. Bunu anladım, öğrendim. Çok enteresan bir şey ve bunu sizinle paylaşacağım." yorumunu yaptı.

Mesajında, "Hastane önünde beni desteklemek üzere bekleyen insanlara muhtemelen biraz sonra küçük bir sürprizim olacak." ifadesini kullanan Trump'ın biraz daha enerjik görüntüsü dikkat çekti.