GÜNDEM

Ebru Gündeş'in çalışanları için yaptığı hareket olay oldu! Alkışlanacak hamle

Ebru Gündeş, koronavirüs salgını sebebiyle tüm sahnelerini iptal etti, çalışanları mağdur olmasın diye yaptığıyla alkışları topladı.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkıp tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Türkiye'de hızla yayılmaya devam ediyor. Virüsün daha fazla yayılmaması için çeşitli önlemler alan yetkililer vatandaşların bir araya gelmesini önlemek için tüm etkinlikleri iptal etti. 

Bir süredir çalışmayan şarkıcı Ebru Gündeş ise ekibini zor durumda bırakmamak için alkış toplayan bir hamle yaptı. Günaydın'da yer alan habere göre; Salgın nedeniyle işleri iptal edilen Ebru Gündeş, ekibindeki müzisyenlere, kuaföre ve makyözlere maaş başladı. 

30 kişilik ekibinin hesabına 4'er bin lira yatıran 45 yaşındaki şarkıcı, çalışanlarına toplam 120 bin lira ödedi. 15 Şubat'ta konser veren Ebru Gündeş, 450 bin lira kazanmıştı.

Peki, Ebru Gündeş kimdir?

Ebru Gündeş, 12 Ekim 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokulu Ankara'da okuduktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti. Maddi imkansızlıkları yüzünden öğrenimini yarım bırakan Gündeş'in sesinin güzelliğini 1989 yılında keşfeden bir aile dostu onu ve annesi Müjgan Kumartaşlıoğlu'nu bir müzik yapımcısına götürdü.