GÜNDEM

EDHO'ya katılacağı söylenen Polat Alemdar ve Memati'nin son halleri! Kurtlar Vadisi yıldızlarının son halleri şaşırttı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılacağı söylenen Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ve Kurlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'un son halleri görenleri şaşırttı.. Aradan yıllar geçmesine rağmen replikleri ve sahneleri hala konuşulmaya devam eden Kurtlar Vadisi'nin bazı oyuncuları, değişimleriyle neredeyse tanınmayacak hale geldi. İşte Kurtlar Vadisi'nin yıldızlarının son halleri..

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Polat Alemdar karakterinin sahibi Necati Şaşmaz'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılacağı söylentileri ortalığı ayağa kaldırmıştı. Henüz konu hakkında bir açıklama yapılmazken hemen ardından Memati bombası patladı. Bu kez de Kurtlar Vadisi’nin Memati’si Gürkan Uygun'un EDHO'ya katılacağı iddia edildi. 

İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan ve çeşitli kanallarda 2016 yılına kadar devam eden Kurtlar Vadisi, Türk dizi tarihinin hafızalara kazınan dizilerinden olmayı başarmış durumda. Peki dizideki oyuncular, aradan yıllar geçtikten sonra nasıl değişti? Kurtlar Vadisi oyuncuların son halleri nasıl? İşte Kurtlar Vadisi'nde iz bırakan oyuncuların son halleri.

59 yaşındaki Adnan Biricik, Kurtlar Vadisi'nin ardından son olarak Kanal D ekranlarında tutunamayan Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı dizide rol almıştır.

Seray Sever