GÜNDEM

Efsane dizi Kurtlar Vadisi twitterda yine gündem oldu! Sevenleri diziyi unutmadı Kurtlar Vadisi 18 yaşında

“Bu bir mafya dizisidir” sloganıyla yayın hayatına başlayan efsane dizi Kurtlar Vadisi yine twitterda gündem olmayı başardı. Dizinin ilk bölümünün yayınladığı 15 Ocak tarihini sosyal medya kullanıcıları unutmadı. Bugün Kurtlar Vadisi en çok konuşulanlar listesine girdi.

Osman Sınav imzası taşıyan Kurtlar Vadisi dizisi yayınladığı versiyonlarıyla Türk dizi tarihine damga vurmayı başardı. Beyaz perdeye aktarılarak filmleri yapılan efsane dizi Kurtlar Vadisi 18 yaşına bastı. Sosyal medyada dizinin doğum günü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Çakır karakterinin ölmesinden sonra Türkiye derin bir yasa boğulmuştu. Çakır adına Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde cenaze törenleri düzenlenmişti. Repliklerinin ezbere bilindiği, jenerik şarkısının defalarca zil sesi olarak kullandığı ve Polat Alemdar’ın halk kahramanı olarak görüldüğü dizi herzaman unutulmayanlar arasında ilk sırada yer aldı.

Yeniden ekranlara gelmesi beklenen Kurtlar Vadisi için hergün yeni bir iddia ortaya atılıyor.  Herkes Show TV tarafından açıklama yapılmasını beklerken Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı. 

Altuntaş, “Show TV yönetiminden Kurtlar Vadisi dizisi için hiçbir görüşme yapmadıklarını, yakın zamanda yayına girecek tek dizilerinin Kırmızı Kamyon olduğunu öğrendim” ifadelerine yer verdi.