GÜNDEM

Ekrem İmamoğlu'nun atadığı skandal isim...

Ekrem İmamoğlu’nun Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliğine getirdiği Mehmet Ergen’in sosyal medya hesaplarında skandal paylaşımları ortaya çıktı.

Gezi olaylarına ve HDP adı altında PKK'ya destek mesajları atan Ergen, Başkan Erdoğan hakkında ise iğrenç görseller paylaştığı belirlendi. İmamoğlu’nun sosyal medya trolü bir ismi göreve getirmesi tepkiyle karşılandı.

Göreve gelmesinin ardından uzun tatilleri ve işçi kıyımlarıyla tepkilerin odağı haline gelen CHP'li Ekrem İmamoğlu, son olarak skandal bir atamaya imza attı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevine Mehmet Ergen getirildi. Ergen'in sosyal medya paylaşımlarında adeta bir trol gibi davrandığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYA TROLÜ

Atama İBB'nin resmi internet sitesinden de duyuruldu. Twitter hesabının görünümünü kilitleyen Mehmet Ergen'in Facebook'tan skandal paylaşımları tepki çekti. Ergen'in Gezi vandalizmine sahip çıktığı paylaşımlarının yanı sıra HDP'ye de destek verdiği mesajları görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ise hakaret dolu görselleri paylaşan Ergen'in yönetmenden çok sosyal medyada CHP ve HDP trolü gibi davrandığı görüldü.

Mehmet Ergen'in paylaşımlarından bazıları şu şekilde:

Yorumlar