GÜNDEM

Ekrem İmamoğlu'nun LGBT sevgisi İBB'ye sıçradı!

Görev geldiği günden bu yana tüm skandalları gerçekleştirmeyi başaran CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir rezalete daha imza attı.

Görev geldiği günden bu yana tüm skandalları gerçekleştirmeyi başaran CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir rezalete daha imza attı.

İBB Kültür A.Ş bünyesindeki istanbulkitapcisi.com'da LGBT'yi topluma aşılamak için konuyla alaklı kitaplar satılmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Jülide Ateş'in programına konuk olarak katılan İmaoğlu Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın hutbesini de hatırlatıldıktan sonra "Eşcinsel evlilikleri onaylıyor musunuz?" sorusuna , eşcinsellerin yaşam kalitesini korumakla sorumlu olduğunu belirtti. Sözlerinin devamında eşcinsel evliliği onayladığını ancak toplumun buna hazır olmadığını ifade etmişti.

LGBT SEVGİSİ İBB'YE SIÇRADI!

Toplumun ahlaki değerlerini hiçe sayarak İBB kültür AŞ panorama müzesi şubesinde LGBT propagandası yapan Sel yayıncılık'a ait olan, eşcinselliği normalleştirmek adına Serdar Soydan'ın derlediği  "Ah Bu Sevda" satışta sunuldu.

İBB kitabın sunumunda, "Nabizade Nazım'dan Recaizade Mahmut Ekrem'e, Ahmet Rasim'den Hüseyin Rahmi Gürpınar ve Suat Derviş'e; Tanzimat'tan harf devrimine dek Türkçe edebiyatın zenginleşmesine katkı sunmuş isimlerin metinleri bu kez farklı bir bakış açısıyla derleniyor. Serdar Soydan, bu güçlü kalemlerin satırlarında kâh örtük kâh açıktan anlatılan "öteki" cinsellikleri Ah Bu Sevda!'da buluşturuyor.

Dönemin toplumsal ve sosyal hayatına ayna tutan, bir kısmı anonim hatta yasaklı, bazısıysa Latin alfabesine ilk kez aktarılan bu özgün ve sıradışı hikâyelerde cinsel yönelim ve cinsiyet kimliğine dair terimler, göndermeler ve argo kullanımları cinsel ötekinin temsili, ötekiye bakış ve ötekiyi yansıtışın değişimini ve gelişimini de açık eden bir mahiyete bürünüyor." İfadelerini kullanıyor.

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri