GÜNDEM

Elim kaza! İsmail Coşar Hoca hayatını kaybetti

Ankara Polatlı'da meydana gelen trafik kazasında Hafız İsmail Coşar Hoca ile eşi Sevim Coşar hayatını kaybetti.

Gece yarısı Ankara'nın Polatlı ilçesinden acı haber geldi. Meydana gelen feci kazada Hafız İsmail Coşar Hoca ile eşi Sevim Coşar hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre gece yarısı sıralarında Ankara Eskişehir yolu üzerinde, Polatlı İlçesi mevkiisinde feci bir kaza meydana geldi. Polatlı ilçesinde Duatepe bölgesi Ankara istikametindeki Tıra, aynı yönte gitmekte olan İsmail Coşar Hoca ile eşi Sevim Coşar'ın içinde bulunduğu 06 UC 214 plakalı otomobil arkadan çarptı. Feci çarpışma sonucu aracın ön kısmı tamamen Tırın dorsesinin altına girdi.

Çevredeki vatandaşlar hemen durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Bölgeye gelen ekiplerin ilk incelemesinde ağır yaralanan Coşar ve eşinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrası 2 kişinin cansız bedeni hurdaya dönen araçtan çıkarıldı. İsmail Coşar ve eşinin cenazesi, olay yeri savcısının incelemesi sonrası Polatlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar 6 Yorum
Günün Manşetleri