GÜNDEM

Emrah Gülüşken Fahrettin Koca'nın yakını mı? Nereli? Ortaya atılan iddiaların aslı nedir?

İsveç'te, Kovid-19 testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyen ve ambulans uçakla Türkiye'ye getirilen Emrullah Gülüşken ile ailesi PKK ve FETÖ destekçisi sosyal medya hesaplarının hedefi haline getirildi.

PKK ve FETÖ destekçisi hesaplar sosyal medyada İsveç Krallığının aileye dava açtığını ve Emrullah Gülüşken kızlarının ifadelerinde "babam kendi isteğiyle hastaneye yatmadı" dediği yalanını yaydılar.

Bu yalan üzerine çok sayıda paylaşım yapılırken Leyla Gülüşken, "Öyle bir şey yok Nereden geleceklerini şaşırdılar" diyerek İsveç'te kendilerine dava açılmadığını söyledi.

İsveç’te koronavirüs teşhisi konmasına rağmen tedavi edilemeyerek eve gönderilen Emrullah Gülüşken’in ambulans uçakla Türkiye’ye getirilmesini "şov" olarak sunanlar, şimdi de Gülüşken ailesini hedef almaya başladı. 

BAKAN KOCA İLE İLGİLİ İDDİA DA AİLE TARAFINDAN YALANLANDI

İlk olarak önceki akşam CHP'nin kanalı TELE 1 skandal bir yayına imza attı. Kanalın, İsveç muhabiri olarak ekrana çıkardığı, terör örgütü THKP-C'nin firari lideri Hamza Yalçın'ın eşi Seda Şanlıer, Batman'ın Gercüş ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve bu şehirden İsveç'e göç eden Emrah Gülüşken'in Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Konya'dan köylüsü olduğunu söyledi.