GÜNDEM

En çok sevilen Hint dizileri

Türkiye'de çok sevilen 10 Hint dizisini sizin için derledik...

10. Beintehaa (Benimsin), 2013
Zain ve Aaliya isminde iki farklı karakterin hikayesi anlatılan dizide, Zain kendini beğenmiş, ukala, şımarık ve tüm bunların yanı sıra oldukça da yakışıklı bir gençtir. Zain’in ailesi Hindistan’ın çok zengin ailelerinden birisidir. Zain, eğitimine İngiltere’de bir üniversitede devam etmektedir. Fakat gözü güzel kızlardan başka bir şey görmemektedir. Hindistan’ın zenginlerinden olan Usman Bey ise Zain’in babasıdır. Oğlunun çapkınlıklarını ve sorumsuzluklarını öğrenen babası, oğluna sıkı bir ders vermeye karar verir. Oğlu Zain’i hayatını düzene koyabilmesini istediği için Bhopal’de bulunan kuzeninin yanına gönderir.

Zain’in Bhopal’deki kuzeninin adı Aaliya’dır. Aaliya ve Zain tam anlamı ile zıt iki karakterdir. Zain ne kadar ukala ise Aaliya o kadar yufka yürekli ve iyi, Zain ne kadar kendini beğenmiş ise Aaliya o kadar mütevazı bir kızdır. Aaliya ise henüz nişanlısı olduğu Zişan’ı hiç görmemiştir ve o da Zain’i nişanlısı Zişan zanneder. Zain kısa bir süre sonra Aaliya’nın kendisini nişanlısı Zişan ile karıştırdığını öğrenir, ancak fırsat eline geçmişken kuzenine karşı bir oyun oynamak ister. Böylece Zain ve Aaliya’nın tutku ve nefret dolu aşk hikayesi başlamış olur.

9. Pyaar Kii Ye Ek Kahaani, 2010
Vivian Dsena’nın canlandırdığı Abhay Raichand, hayatından  memnun olmayan 200 yaşında bir vampirdir. Piya, Dehradun’daki Mount Koleji’nden burs kazanarak yeni bir yaşama adım atmıştır. Piya ile gizem dolu Abhay burada tanışırlar. Dizide yetim bir kızla bir yakışıklı vampirimiz arasında yaşanan tutku dolu bir aşk hikayesi anlatılır.

8. Rangrasiya (Sensiz Olmaz), 2013
Tüm dünya genelinde oldukça beğeni ile izlenen Rang Rasiya hint dizisinde, genç bir köy kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve sınır güvenlik kuvvetleri subayı olan Rudra’nın (Ashish Sharma) aşk hikayesi anlatılmaktadır. Yoğun nefretin körüklenmesiyle Paro ve Rudra bir araya gelir. Rang Rasiya dizisi, kurak arazilerde Jaisalmer ve Jodpur tepelerinde geçer. Dizi de Rudra ve Paro’nun güçlü tutkulu ve nefret dolu aşk hikayesini izleriz.

7. Punar Vivah, 2012
Punar Vivah dizisinde, Yash ve Arti’nin acı ile geçmiş hayatlarının üzerine yaşadıkları ikinci bahar anlatılır. Güzel kız Arti, küçükken yetim kalmış ve hüzünlü bir geçmişi vardır. Hamileyken kocası tarafından başka bir kadın için terk edilmiştir. Hayata oğlu için tutunmuş bir annedir. Yash’ın hayatı daha dramatiktir, çok sevdiği eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir. 2 kızı ile birlikte hayata tutunmak zorunda kalmıştır.