GÜNDEM

Erdoğan Telegram'dan paylaştı: 'Hayırlı sabahlar' diyerek söze başladı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Telegram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bugünkü programını duyurdu. Vatandaşı koronavirüs salgınına karşı tedbirlere riayet etme noktasında uyaran Erdoğan, ''TMM diye ifade ettiğimiz TEMİZLİK, MASKE ve MESAFE ilkelerine de riayet ederek virüs belasını defetme mücadelemizde yanımızda olan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.'' dedi.

WhatsApp'ın skandal sözleşme kararının ardından Telegram hesabı açan milyonlarca kullanıcıdan biri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dı.

Erdoğan, dün yaptığı bir paylaşımda günlük programını paylaşmıştı. Bugünkü paylaşımında aynı şekilde bir günlük programını duyuran Erdoğan, kanalına katılan takipçilerine koronavirüs tedbirlerini hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Hayırlı sabahlar, kıymetli kardeşim.

Haftanın bu son iş gününde Cenab-ı Allah’tan hepimiz için sağlık, huzur ve bereket niyaz ediyorum.

Bugün çalışmalarımızı İstanbul’da sürdüreceğiz. Saat 2’de Dolmabahçe Sarayı’ndaki Milli Saraylar Resim Müzesi’nin restorasyon sonrası açılışını gerçekleştirecek, ardından saat 3’te Dolmabahçe ofisimizde DEİK yönetim kurulu ile bir araya geleceğiz.

Şimdiden herkese hayırlı hafta sonları diliyorum. Hafta sonu tedbirlerine uyarak, TMM diye ifade ettiğimiz TEMİZLİK, MASKE ve MESAFE ilkelerine de riayet ederek virüs belasını defetme mücadelemizde yanımızda olan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.

Kalın sağlıcakla...''

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri