GÜNDEM

Erdoğan’a küfür eden Yunan gazetesinden bir küstah manşet daha!

Yunanistan’da yayın yapan Dimokratia Gazetesi, dün Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a ‘demokrasi’ adı altında çok ağır küfür etmişti. Ahlak yoksunu Yunan Gazetesi bugün de dünkü başlığı ilişkilendirerek “demokrasi zorlarına gitti” manşetini yayına aldı.

Yunanistan’da yayın yapan sözde demokrasi yanlısı Dimokratia paçavrası haddini aşarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na ağır hakaret içeren bir manşet atmıştı. Bugün de aynı hakareti kullanarak Türkiye’den gelen tepkileri de ekleyerek “demokrasi zorlarına gitti” manşeti attı.

Aynı gazeteyi Yunan Dışişleri de kınamıştı
Yunanistan Dışişleri Bakanlığı ise, "Saldırgan dil kullanımı ülkemizin siyasi kültürüne aykırıdır ve ancak kınanabilir" açıklamasında bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Doğu Akdeniz’deki yürüttüğü politika karşısında hiçbir şey yapamayan Yunanistan, gazeteleri ile hakaret çalışmalarına başladı. Ettiği hakaretleri ‘demokrasi’ olarak yorumlayan Yunanlılar dış politikasındaki yetersizliklerini bu şekilde ört bas etmeye çalışıyor.

Yunan Gazetesi, manşete büyük puntolarla “Tüm Yunanlıları ifade eden baş sayfa! Demokrasi zorlarına gitti” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Günün Manşetleri