GÜNDEM

Erdoğan'dan evlenecek olan gençlere müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan evleneceklere son dakika müjdesi geldi. Erdoğan evlenecek olan gençlere yardım kapsamının genişleyeceğini söyledi..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Gençleri aile kurmaları yönünde teşvik için evlilik yardımının kapsamını genişletiyoruz'' dedi..

EVLİLİK YARDIMININ KAPSAMI GENİŞLETİLİYOR

Planın 8. amacı toplumsal refahın güçlendirilmesi ve kırılgan kesimin korunmasıdır. Çocukların siber zorbalıktan korunmasına yönelik çalışmaları en üst seviyeye çıkarıyoruz.

Kimsesiz çocukların bakım be gözetiminin daha etkin sağlanması için tüzel kişilik uygulamasını hayata geçiriyoruz. Duruşmalara hakim ve savcıların cübbe giymeksizin katılımına imkan sağlıyoruz.

Ortaöğretim müfredatına gönüllülük çalışmaları koyuyoruz. Gençleri aile kurmaları yönünde teşvik için evlilik yardımının kapsamını genişletiyoruz.

Engelli vatandaşlarımızın oy kullanma süreçlerine katılımı için yeni önlemler alıyoruz. Ağır hastaların konutlarında cezalarının infazını arttırıyoruz. Yabancıların rehabilitasyonu için de çalışmaları yapıyoruz.

Geri gönderme merkezlerindeki şikayetleri incelemek üzere etkili bir başvuru yöntemi oluşturuyoruz. İnsan ticaretine ilişkin suç ve cezaları yeniden ele alıyoruz.

Yorumlar
Günün Manşetleri