GÜNDEM

Erdoğan'dan gıda fiyatlarındaki artış için önemli açıklama

Gıda fiyat artışlarının önümüzdeki süreçlerde çok daha kontrollü bir şekilde yürütüleceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Buradan bütün esnaflara sesleniyorum. Siz bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıda fiyat artışlarının önümüzdeki süreçlerde çok daha kontrollü bir şekilde yürütüleceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma namazının ardından yaptığı açıklamaların satır başları şu şekilde:

''ÖNÜMÜZDEKİ BİR AY İÇİNDE DAHA KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE İLERLEYECEĞİZ''

"Esnaflarımızın gerek sebzede gerek meyvede vesaire, hatta bakliyatta çok ciddi fiyat farklarının olduğunu görüyoruz. Bunun için de Ticaret Bakanlığımız yoğun bir çalışmanın içerisinde. Öyle zannediyoum ki; önümüzdeki bir ay içerisinde bu işi çok daha kontrollü bir şekilde ilerleteceğiz.

ESNAFA SESLENDİ: ''SÜREÇ BÖYLE DEVAM EDERSE AĞIR CEZALAR SİZLERİ BULABİLİR''

Çünkü vatandaşın bu noktada ezilmesine tahammül edemiyoruz. Bu tabi beyaz ette, krımızı ette de aynı şekilde bu süreci takipte tutuyoruz. Tutamaya da devam edeceğiz.

Buradan bütün esnaflara sesleniyorum. Siz bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir. Bunun için de lütfen işinizi hakkıyla yapın. Vatandışımıza da zulmetmeyin. "

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri