GÜNDEM

Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Minsk üçlüsü Ermenistan'a silah veriyor

Partisinin Şırnak İl Kongresi'nde gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'a karşı insanlık suçu işleyen Ermenistan' silah desteğini esirgemeyen ülkelere sert sözlerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şırnak İl Kongresi ve bir dizi açılış gerçekleştirmek üzere Şırnak’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin önemli konular hakkında açıklamalarda bulundu.

İşgalci Ermenistan'a karşı hak mücadelesi veren Azerbaycan'a desteğini yineleyen Erdoğan, Minsk üçlüsünün Ermenistan tarafında yer aldığını ifade etti.

İşte Erdoğan'ın o açıklamaları:

Bölgemiz ve dünyamız nice krizlerle boğuşurken Türkiye'nin dimdik ayakta kalması güçlü birliğimiz sayesindedir.

Her kim milletimizi bölmeye yönelik söylem, eylem ve tavır içindeyse bilin ki hepimizin en büyük düşmanıdır.

Minsk Üçlüsü Ermenistan'ın yanında yer alıyor, silah desteği veriyor.
Azerbaycanlı kardeşlerimiz işgal altındaki topraklarını Ermenistan'dan kurtarmak için mücadele veriyor.

İnanıyorum ki Azerbaycan işgal altındaki topraklarını Ermenilerden kurtaracak.

Irak'ta, Suriye'de, geçmişte Balkanlar'da, şu anda Libya'da, Karabağ'da olanlar ayrımcılığın kan ve gözyaşından başka bir netice getirmediğini göstermiştir.

Niye Azerbaycan'da varız. Minsk üçlüsü deniyor. Amerika, Rusya, Fransa... Bunlar Ermenistan'ın yanında yer aldılar. Ermenilere silah desteğini veriyorlar mı?

Veriyorlar.

Azeri kardeşlerimiz Ermenilere karşı ciddi bir mücadele içinde. Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını Ermenilerden kurtarmak için bu mücadeleyi veriyorlar. Bundan daha doğal ne olabilir.

Allah yardımcıları olsun. İnşallah bu toprakları Ermenilerden alacaklar.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri