GÜNDEM

Erkan Kolçak Köstendil Çukur'a dönecek mi? Erkan Kolçak Köstendil yeni dizide mi oynayacak?

Çukur takipçileri 'Vartolu ne zaman dönecek?' diye merak ederken Erkan Kolçak Köstendil bomba bir paylaşım yaptı. Peki Çukur'un Vartolu Saadettin'i Erkan Kolçak Köstendil Çukur'a dönecek mi? Ayrıntılar haberimizde...

Show Tv'nin sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Çukur'da Vartolu Sadettin karakteri ile büyük beğeni toplayan Erkan Kolçak Köstendil kısa süre önce dizide Yamaç'ın isteği üzerine Afganistan'a gönderilmişti. 

Vartolu Sadettin'in Çukur'da olmadığı bu süreçte tüm Çukur hayranları oyuncuya sosyal medyadan ”Artık dön Çukur’a” çağrısını yaparken, oyuncunun bir süredir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti. Vartolu Saadettin karakteriyle büyük beğeni toplayan Erkan Kolçak Köstendil, bir süredir yeni bir proje peşinde.

Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun’un da aralarında bulunduğu isimlerle yeni bir dizinin heyecanını takipçileri ile paylaştı. Tam olarak detayları netleşmese de ‘Konuşma’ etiketiyle yaptığı paylaşımlar dikkat çekiyor.

Temmuz ayında oğlu Marsel’in dünyaya gelmesinden sonra diziden biraz zaman isteyen Erkan Kolçak Köstendil, bu arada bir Youtube projesiyle de ilgileniyor. Oyuncu, Çukur’un hikayesinden bir süre için uzaklaştı ama bir başka sürprizle hayranlarının karşısına çıktı.