GÜNDEM

Ermenistan Türkiye'yi ABD'ye şikayet etti!

Ermenistan'da Başbakan Nikol Paşinyan, Türkiye'yi "kendi çevresinde, Doğu Akdeniz'de, Orta Doğu'da ve şimdi de Güney Kafkasya'da istikrarsızlık yaratmakla" suçlamaya kalktı.

Başlattığı saldırılarla Azerbaycan'da sivillerin hayatını kaybetmesine neden olan Ermenistan'da Başbakan Nikol Paşinyan, uluslararası basında kendini ve ülkesini aklamaya çalıştı.

Paşinyan, Washington Post gazetesinden David Ignatius ile telefonla yaptığı mülakatta Türkiye'yi "kendi çevresinde, Doğu Akdeniz'de, Orta Doğu'da ve şimdi de Güney Kafkasya'da istikrarsızlık yaratmakla" suçlamaya kalktı.

PAŞİNYAN'DAN PARALI ASKER YALANI

Ermeni askeri kıyafetleri giyerek Azerbaycan'a karşı saldırılar düzenleyen PKK'lı teröristleri görmezden gelen Paşinyan, "Türkiye, çatışmanın patlak vermesinden bu yana Suriye'den gelen paralı askerlerle Azerbaycan'a yardım ediyor." sözlerini sarf etti.

ABD'DEN YARDIM İSTEDİ

Kendisinin ve meslektaşlarının ABD, Rusya, Fransa ve Almanya'dan üst düzey yetkililerle görüştüğünü belirten Paşinyan, Washington'dan yardım istediğini dile getirerek, "Ancak şu ana kadar ateşkes veya uzlaşma müzakerelerine yönelik belirgin bir ilerleme olmadı." dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri