GÜNDEM

Ersan Şen ile Süleyman Özışık arasında baro tartışması

Gazeteci Süleyman Özışık ile Prof. Dr. Ersan Şen, Didem Arslan Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında çoklu baro düzenlemesini konuştu. İstanbul Barosuna güvenmediğini söyleyen Özışık, Türkiye'de baro adı altında diktatörlük kuruluğunu ileri sürdü. Bunun üzerine tartışma yaşandı..

Gazeteci Süleyman Özışık ile Prof. Dr. Ersan Şen, hükümetin barolarla ilgili yasa teklifi nedeniyle karşı karşıya geldi.

BAROYA GÜVENMİYORUM
Hükümetin 'çoklu baro düzenlemesi' Habertürk'te tartışıldı. Didem Arslan Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında konuşan gazeteci Süleyman Özışık, bir vatandaş olarak kendi değerleriyle çelişen zaman zaman da hakaret eden bir baroya güvenmediğini söyledi.

DİKTATÖRLÜK KURULDU
İstanbul Barosunun terör zanlısı bir kişiye yine terör zanlısı bir avukat için direndiğini ileri süren Süleyman Özışık, Türkiye'de baro adı altında diktatörlük kurulduğunu söyledi.

SİNİRLER GERİLDİ
Programın bir diğer konuğu Prof. Dr. Ersan Şen'in Özışık'ın bu sözlerine itiraz etmesi üzerine programda sinirler gerildi. Şen, Özışık'ın açıklamalarının doğru ve tutarlı olmadığını söylemesi üzerine ikili arasına sert tartışma yaşandı..

Yorumlar 13 Yorum
Günün Manşetleri