GÜNDEM

Ersin Korkut'a köpeğinin öldüğü haberini Yılmaz Erdoğan verdi! Yürek burkan paylaşım

Acun Ilıcalı'nın kanalı olan TV8'de yayınlanan Survivor 2020 yarışmasında elenen Ersun Korkut'a köpeğinin öldüğü haberi verildi. Acun Ilıcalı olay ile ilgili detayları instagram hesabından canlı yayınla anlattı. İşte Survivor'a veda eden Ersin Korkut'un ayrılış anı ve tüm detaylar..

3 aydır yarıştığı Survivor'dan sakatlığı nedeniyle elenen oyuncu Ersin Korkut, çekimlerin bitmesinin ardından Acun Ilıcalı'dan yıllardır baktığı köpeğinin ölüm haberini aldı.  Yaşadığı acının ardından Instagram hesabından ilk paylaşımını yapan Korkut, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Survivor'dan elendikten sonra gözü gibi baktığı köpeğinin öldüğünü öğrenen Ersin Korkut, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Köpeğiyle fotoğrafını paylaşan Korkut, "Acı günde böyle bir sevgi görmek çok güzel" dedi.

ACUN ILICALI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ersin Korkut'a köpeğinin öldüğü haberini Yılmaz Erdoğan'ın verdiğini açıkladı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi; 

"Ersin konusu. Hepimizi çok üzdü biliyorsunuz. Hiç de böyle bir şey yaşamamıştım şimdiye kadar. Karşımdaki kişinin bir haberi olmaması ve benim de söyleyemem."