GÜNDEM

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın setini magandalar bastı! EDHO'nun başrol oyuncusu Oktay Kaynarca yaşananları anlattı

ATV'nin sevilen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın setini basan bir grup zorba, kadın çalışanlara saldırdı. Odalarının kapılarını kırmaya çalışan sapıklar, çıplak halde odaya girmeye çalıştı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın setinde yaşanan dehşet dolu olayın ayrıntıları..

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çalışanları alkollü ve uyuşturucu maddenin etkisinde oldukları iddia edilen kişilerce sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı. 3 kadın çalışan otel odasında dehşeti yaşadı. Kostüm görevlisi 3 kadın, Maltepe'deki çekimler öncesinde otele yerleştikten sonra yan odada kalan şahısların saldırısına uğradı. Gözaltına alınan 3 şüphelinin 50 suç kaydı çıktı. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca yaşananlarla ilgili açıklamalar yaptı..

Olay, Zümrütevler Mahallesi Başöğretmen Caddesi'ndeki bir otelde 29 Kasım'da yaşandı. İddialara göre; otelin kafe bölümünde yapılacak çekimler için set hazırlığını tamamlayan kadın çalışanlar G.S., B.Ç. ve B.A., kostümlerini değiştirmek üzere otel odalarına çıktıkları sırada yan odadaki kişilerce önce sözlü hakarete uğradı.

ALKOLLÜ VEYA UYUŞTURUCU MADDE ETKİSİNDE

Söz konusu kişilerin alkollü veya uyuşturucu madde etkisinde olduğunu düşünen kadınlar, duruma aldırış etmeden kendi odalarına geçti. Kadınların odasına bir süre sonra ünlü dizi oyuncuları da geldi.