GÜNDEM

Esnaftan Başkan'a tepki

Eminönü Alt Geçit Çarşısı'nda sel sonrası incelemelerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu esnafın tepkisiyle karşılaştı.

Dün megakenti etkisi altına alan sel felaketinden fazlasıyla etkilenen Eminönü'nde, esnaf İBB Başkanı İmamoğlu'na belediyeden hiç bir muhatap bulamadıklarından dolayı veryansında bulundu.

İstanbul'da sel felaketi yaşandığı sıralarda, seçimlerden sonra 3. kez tatile çıkan belediye başkanı bu durumdan dolayı zor anlar yaşadı. Sosyal medyada da yoğun tepkiler alan İmamoğlu için atılan  "su derin mi başkanım boy verin" tweeti ilgi çekerken, incelemeler için İstanbul'a dönüş yapan İmamoğlu afetten büyük zarar gören esnaftan tepki almaktan kaçamadı. 

ÇARŞI BUGÜN KAPALI

Başkanın incelemelerinin yanı sıra belediyeye ait temizlik görevlileri de Eminönü'nde temizlik çalışmalarını sürdürdü. İş yerinin önüne gelen ve yer altı çarşısının bir anda suyla dolduğunu söyleyen esnaf Emrah Kandemir , "Büyük bir maddi zararımız var. 10 dakikada oldu. Herkes dışarı çıktı. Bugün kapalı kalacak, kimse içeriye giremeyecek. Belediye gelip bakacak. Kimin ne zararı var kontrol edecek." dedi.

Yorumlar
Günün Manşetleri