GÜNDEM

Ev almak isteyenlere bir müjde daha! Konut kampanyasına indirim geldi

Ev almak isteyenlere müjde! Kamu bankaları öncülüğünde başlayan ve Emlak Konut GYO ile devam eden konut kampanyasında bir indirim daha geldi.

Konutta tarihin en avantajlı fırsatları ardı ardına açıklanıyor. Emlak Konut'tan 3 kamu bankasının öncülüğünde başlayan ve Emlak Konut GYO ile devam eden konut kampanyasında bir hamle daha geldi. 

Emlak Konut GYO, kredi faizini bir kez daha düşürdü ve 0.79’dan 0.69’a çekti. Bu durumda 500 bin liralık ev alan vatandaş 10 yıl vadede 21 bin 400 lira, 180 ayda ise 38 bin 500 lira daha az ödeyecek.

Konutta tarihin en avantajlı fırsatları ardı ardına açıklanıyor. Önce kamu bankaları tüm zamanların en düşük faiz oranlarını açıkladı.

Konut kredi faizi, 1. elde yüzde 0.64, 2. elde 0.74 faiz’e çekilirken,12 ay ödemesiz dönem imkanı sağladı. İkinci hamle ise Emlak Konut GYO’dan geldi. Özel sektör işbirliğiyle hayata geçen konut projelerinde ev alanların 24 ay ödeme yapmayacağı, ödemelerin 3. yılda başlayacağı faizin 0.79’a çekildiği belirtildi. Konut pazarını hareketlendirmek isteyen Emlak Konut bankaların da desteğiyle yeni bir adım daha attı, bu defa faizi 0.69’a düşürdü.