GÜNDEM

Exxen platformu yayın hayatına başladı sosyal medya yıkıldı! Exxen'in sosyal medya yorumları Acun Ilıcalı'nın canını sıkacak! Exxen aboneliği ne kadar?

Acun Ilıcalı'nın Exxen platformu yayınlarına başladı. Birçok ünlü ismi platformunun bünyesine katan Acun Ilıcalı'ya sosyal medyadan birçok tepki geldi. Özellikle Exxen aboneliğinin satın alanların reklam izlemek zorunda kalması kullanıcıları adeta çıldırttı. İşte Acun Ilıcalı'nın Exxen'ine yapılan yorumlar..

Exxen platformu yayın hayatına başlar başlamaz Twitterda gündem oldu. Yapılan yorumlarla en çok konuşulanlar listesinde birinci sıraya çıkan EXXEN izleyenler tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Bu tepkiler ise Acun Ilıcalı'nın keyfini kaçıracak cinsten.. 

Acun Ilıcalı'nın 900 milyon TL harcadığı Exxen bugün itibariyle yayın hayatına başladı. Aylık 9,90 TL ücreti olan platforma ilk günde binlerce kişi akın etti. 

Birbirinden iddialı diziler ve Youtube fenomenlerini Exxen'e transfer eden Acun Ilıcalı içini işler pek istediği gibi gitmedi. 

Kullanıcılar platform için 9,90 TL ödeyip reklam izleme olayının saçma olduğunu buldu.