GÜNDEM

Fahrettin Altun: Terör destekçileri sırtını ya toprağa ya da dört duvara yaslayacak

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u hedef alan HDP'ye, AK Parti Milletvekili Alpay Özalan ve Fahrettin Altun'dan tokat gibi sözlerle yanıt geldi.

Gara'da 13 vatandaşımızı şehit eden eli kanlı terör örgütünün PKK'nın siyasi uzantısı HDP," Kimse sebep olduğu kan ve gözyaşını, HDP’ye dil uzatarak temizleyemez. 6 milyondan fazla oy almış partimize dil uzatmak, sarayın bol maaşlı medya kayyımı olan Fahrettin Altun'un boyunu aşmaktadır. Halkın gerçekleri bilmeye hakkı vardır. Hesap vereceksiniz." sözlerine AK Parti Milletvekili Alpay Özalan ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twitter adresleri üzerinden yanıt verdi.

Alpay Özalan, "Geçmişte sırtını PYD'ye yasladığını söyleyenler, şimdi de sırtını CHP ve İyi Parti'ye yaslayarak tehditler savuruyor. Terörü savunanlar da terörü savunanlarla ittifak yapan muhalefet de tarihin çöplüğünde yer alacaktır." ifadelerini kullandı.

Özalan'ın Tweetini alıntılayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sayın vekilim, terör destekçileri bundan sonra sırtlarını ya kara toprağa ya da dört duvara yaslayacaklar. Umarız ki diğer siyasi partilerimiz de durdukları pozisyonu gözden geçirir ve aziz milletimizden yana tavır koyarlar." vurgusunu yaptı.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri