GÜNDEM

Fahrettin Altun'dan Başak Demirtaş tepkisi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyada hakaret ve iğrenç sözlere maruz kalan HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile ilgili açıklama yaptı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Başak Demirtaş’a yönelik cinsiyetçi paylaşımla ilgili yaptığı açıklamada “Terör örgütlerine sırtını dayayanları mağdur pozisyona iten bu ahlaksızların kimler oldukları ve neye hizmet ettikleri milletimizin malumudur” dedi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Fahrettin Altun şöyle yazdı:

“Kimse hakaret etmesin, kimsenin izzeti hedef alınmasın diye en çok mücadele eden de biziz. Çünkü adı, sanı ve makamı belli olan kimi muhalefet partililerin küfür ve hakaretlerine yıllardır en çok maruz kalmış olan da biziz. HAMDOLSUN, TEMİZ SİYASETİ, TEMİZ TOPLUMU SAVUNAN BİZİZ!

Terör örgütlerine sırtını dayayanları mağdur pozisyona iten bu ahlaksızların kimler oldukları ve neye hizmet ettikleri milletimizin malumudur Bu noktada kimsenin kendine ahlaki üstünlük atfetmesinin ya da aşağılık kompleksine girmesinin bir anlamı yoktur. Gerçekler ortadadır.

Sosyal medya mecralarında her gün sayın Cumhurbaşkanımıza, ailesine, çalışma arkadaşlarına hakaret edenler bugün adı sanı belli olmayan bir müptezelin terbiyesizliğini bir kesime mal etmeye çalışıyorlar. Oysa ki hakikati ve ahlaklı davranmayı her alanda savunanlar bizleriz”

Yorumlar
Günün Manşetleri