GÜNDEM

Fahrettin Altun’dan Özgür Özel'e sert cevap! Aba altından sopa gösteren hadsizler...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in TBMM'de yapmış olduğu konuşmaya twitter hesabından çok sert tepki gösterdi..

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in yaptığı tehditkar ve imalı açıklamaya tepki göstererek  ''Aba altından sopa gösteren hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez.'' ifadelerini kullandı.

HİÇBİR TEHDİDE BOYUN EĞMEYİZ

İletişim Başkanı Altun, Özel'in konuşması esnasında kullandığı ''Saray rejiminin sonu geliyor. O son Atatürk'ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaların, bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek.'' sözlerine Fahrettin Altun açıklamasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin başarısının hazmedilemediğini ifade ederek ''Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetinin meşruiyetine dil uzatan ve aba altından sopa gösteren hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez.'' sözleriyle cevap verdi.

CHP'Lİ ÖZEL'İN NE DEMİŞTİ?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi FETÖ'cülerin hükümeti hedef alan tehditlerini hatırlatan ifadelerde bulunmuş, "Saray rejiminin sonu geliyor" diyerek memurları tehdit etmişti.

Özel, skandal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Saray rejiminin sonu geliyor. O son Atatürk'ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaların, bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek. Herkes şunu bilsin. Bütün devlet memurları. Görevini devlet memuru gibi yapan devlet memurları. Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen çok değerli bürokratlar hiç korkmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti gelir, saat gibi işlemeye başlar. O saatin en kıymetli çarkları da siz olursunuz. Eğer ki koltuğunuza liyakatla oturdunuz, devletinize sadakatla çalışıyorsanız."

15 TEMMUZ HATIRLATMASI

Sosyal medyada da CHP'li  Özgür Özel'in skandal açıklamalarına tepki yağdı. Darbe imalı sözlerin ardından AK Pakti Gençlik Kolları sosyal medya hesabından, 15 Temmuz'da Başkan Erdoğan'ın halkı darbecilere karşı sokağa çağırdığı görüntüler paylaşıldı.

Paylaşım'da "Biz gençler değil darbeyi ima edeni, icra edeni bile yerin dibine gömmüşüz. Hadsiz "tipitiplerin" tehditlerine mi boyun eğeceğiz Milletimizin desteğiyle, liderimizle omuz omuza, darbeci zihniyetle mücadeleye devam... Sonuna kadar!" ifadelerine yer verildi.

"BU 28 ŞUBAT KAFASIDIR"

AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bu 28 Şubat kafasıdır. Bu 15 Temmuz öncesi millete ve devlete sallanan parmakla aynıdır. Bu çok açık vesayetçi bir tehdittir. Özgür Özel’in siyaseti maske, yaptıkları vesayet özlemidir. Şiddetle kınıyorum." ifadelerine yer verdi. 

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri