GÜNDEM

Fatih Altaylı'dan yellenme tedbiri! Celal Şengör'ü tuvalet için böyle uyardı

Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın dünkü konukları İlber Ortaylı ve Celal Şengör oldu. Altaylı'nın, Habertürk ekranlarında birkaç gün önce yaşanan yellenme kazasına benzer bir sorunun yaşanmaması için Celal Şengör'e yaptığı uyarı gecenin akılda kalan anları oldu.

Habertürk ekranlarında geçtiğimiz gün yaşanan canlı yayın kazası sosyal medyada en çok konuşulan konu olmuştu.

Veyis Ateş'in sunduğu programda çıkan yellenme sesi, Twitter'da gündemler sıralamasında birinci oldu. Herkes, ''Habertürk'te kim yellendi?'' sorusunu sormaya başlamıştı. Veyis Ateş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada sesin, koltuktan geldiğini söyledi. Fatih Altaylı ise dün akşam yaptığı canlı yayında bu tür durumların yaşanmaması ise Celal Şengör'e tuvalet hatırlatması yaptı...

Fatih Altaylı geçtiğimiz günlerde yaşanan yellenme kazasına ilişkin yaptığı açıklamada ''Habertürk enteresan bir yer haline geldi sayın seyirciler. Uyuyanlar, gaz çıkaranlar diye gidiyoruz böyle. Allah sonumuzu hayır etsinKaynak Yeniçağ: Fatih Altaylı kendi kanalı ile dalga geçti: 'Habertürk enteresan bir yer haline geldi, uyuyanlar, gaz çıkaranlar...'' ifadelerini kullanarak duruma esprili yaklaşmıştı. 

Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında dün akşam ki konukları İlber Ortaylı ve Celal Şengör oldu. Altaylı'nın bir yellenme kazasına daha mahal vermemek için Celal Şengör'e yaptığı tuvalet uyarısı komik anlara sahne oldu.