GÜNDEM

Fatih Portakal: Bu durum Erdoğan'ı zorda bırakabilir

Fox sunucu Fatih Portal, Rahmi Turan'ın 'Saraya bir CHP'li gitti' yazısıyla ilgili yaptığı yorum sosyal medyada alay konusu oldu.

Rahmi Turhan'ın 'Saraya bir CHP'li gitti' yazısı CHP'de işleri karıştırmaya devam ediyor. 

Rahmi Turhan'ın yazısına ilk tepki CHP Genel Başkanlığında adı sıkca anılan Muharrem İnce'den geldi. İnce,"CHP Genel Başkanını özgür iradeli kurultay delegeleri seçer, Saray CHP’ye müdahale edemez. Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın yazısında isim vermeden belirttiği kişi ortaya çıkmalıdır. Çıkmıyorsa Saray kapılarında CHP Genel Başkanlığı kovalayan o ismi Rahmi Turan açıklamalıdır." serzenişinde bulunmuştu.

BU DURUM ERDOĞAN'I ZORDA BIRAKABİLİR

CHP'ye yandaşlığı ile bilinen Fox sunucu Fatih Portakal da Rahmi Turan'ın yazısına tepkisiz kalamadı. Portakal resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  #RahmiTuran’in bugun “saraya bir #CHP’li gitti” yazısı dikkat çekiyor. Yazılması için belirlenmiş, muhalif, duayen bir isme uçurulmuş aspar bir haber olabilir mi?Yok eğer doğru ise kim, kime oyun çekiyor? Bu durum parti dizayn ediyor denilerek #Erdogan'i da zorda bırakır.

FATİH PORTAKAL'IN TWEETİ ALAY KONUSU OLDU

Fatih Portakal'ın attığı tweette Erdoğan'ın zor durumda kalabileceğini iddia etmesi alay konusu oldu. İşte o tweete gelen yanıtlarından bazıları...

Yorumlar 4 Yorum
Günün Manşetleri