GÜNDEM

Fatih Portakal hakkında bomba açıklama! Vazgeçirmek için çok uğraştım

FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Fatih Portakal'ın istifa kararı hakkında dikkat çeken bilgiler verdi.

Doğan Şentürk, Fatih Portakal'ın istifasıyla ilgili tartışmalar sürerken,  "Ben Fatih’i vazgeçirmek için çok uğraştım. Bütün bir yaz tatilimde uğraştım" diye konuştu.

KRT TV’de Meltem Yılmaz’ın hazırladığı 'Haftanın Rengi' programına konuk olan Şentürk, şu ifadeleri kullandı:

''VAZGEÇİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM''

 "FOX Ana Haber’in 10 yıldır ana haberlerde ekrandaki imzası Fatih Portakal’dı. Sabah haberlerinde ise İsmail Küçükkaya. Yorulması gayet doğal. Fakat Fatih Portakal, yorulup giden, pes eden, mücadeleyi bırakan bir insan değil. Onu en yakın tanıyan insanlardan biriyim. Böyle bir kişiliğe de sahip değil.

Fatih’in yayın yönetmeni olarak Fatih’in bırakmasını erken, zamansız, gereksiz buluyorum. Bunlar için de bütün bir yaz tatilimde uğraştım.''

''KEŞKE BU DAVRANIŞ SİYASETÇİLERDE DE OLSA''

Şentürk, açıklamalarına şöyle devam etti:

''Yıllardır Fatih doğayla kalmak, kendi duygularının peşinden koşmak, açıklamasında olduğu gibi doğanın ritmiyle isteyen bir insandı. Gayet insani nedenlerle bıraktı. Aklınıza gelebilir; 50 küsür yaşında adam, mesleğinin zirvesinde, milyonlarca takipçisi olan bir insan bırakır mı? Bırakabilir. Türkiye’de bu alışılagelmiş bir şey değil ama yurt dışında örnekleri var. 

Keşke bu davranış bazı siyasetçilerimize ya da meslektaşlarımıza da örnek olabilse. İnsanlar ilelebet koltuklarında duracaklar diye bir şey yok.

''VAZGEÇİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM''

Ankara’da yıllardır siyaset yapıp emekli olan insanlar var. Neden arkadan gelen insanların önünü açmıyorsunuz. Fatih çok genç. Fatih’in böyle bir şeyi olamaz. Bunlar için çok erken. Ben Fatih’i vazgeçirmek için çok uğraştım. Ben Fatih’in yayın yönetmeni olarak Fatih’in bırakmasını erken, zamansız, gereksiz buluyorum. Bunlar için de bütün bir yaz tatilimde uğraştım.''

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri