GÜNDEM

Fenerbahçe'de koronavirüs olan futbolcu belli oldu

Fenerbahçe'de bir futbolcu ve bir sağlık heyeti çalışanında koronavirüs bulgularına rastlandığı açıklanmıştı. Test sonucunda pozitif çıkan futbolcunun kim olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de koronavirüsü testi pozitif çıkan futbolcunun Max Kruse olduğu iddia edildi. 

Hürriyet'in haberine göre; Fenerbahçe'de corona virüs bulgularına rastlanan isim Alman futbolcu Max Kruse. Yıldız futbolcu tedavisi yapılması için hastaneye sevk edildi. 

Fenerbahçe açıklama yapmıştı
Fenerbahçe Kulübü "Futbol A Takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip koronavirüs (COVID-19) bulgularına rastlanmıştır.Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir.Kamuoyunun bilgisine sunarız '' açıklaması yapmıştı.

İdari menajerinde testi pozitif
Fenerbahçe Beko’da tüm oyuncular, teknik ekip ve yöneticiler teste girerken, idari menajer Cenk Renda’nın corona virüs testi pozitif çıkmıştı. Futbol takımında bir oyuncu ve bir sağlık personelinde covid-19 bulgularına rastlandı ancak Sarı lacivertli futbolcunun kim olduğunu açıklanmadı.

Kruse neler demişti
Salgın nedeniyle çalışmalarına evinden devam ettiğini belirten Kruse, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; "Kulüp katı kurallar koydu. Önlemler alındı. 10 gün boyunca İstanbul'dan hiçbir yere gitmemize izin vermiyorlar. Şu anda Almanya'ya dönemem. Almanya'ya gidersem, tekrar Türkiye'ye dönemem çünkü 17 Nisan'a kadar tüm Avrupa ülkelerine giriş yasağı var. Bu yüzden önce burada kalıyorum ve mevcut durumdan en iyi şekilde yararlanacağım" dedi."

Yorumlar
Günün Manşetleri