GÜNDEM

Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil'in İstanbul'a ne zaman geleceği belli oldu! Mesut Özil kaç numaralı formayı giyecek?

Mesut Özil transferi için geri sayıma geçen Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanmaya başladı. Fenerbahçe forması giymesi beklenen Mesut Özil'in İstanbul'a ne zaman geleceği belli oldu.

Yılın bombasını Fenerbahçe patlattı. Mesut Özil transferi imza aşamasına geldi. Sezonun ikinci yarısından itibaren Fenerbahçe forması giymesi beklenen Mesut Özil ne zaman geliyor? Tüm detaylar haberimizde..

Geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncunun kendisi ile 3.5 yıllık kontrat üzerinden anlaşma sağladığı belirtilen sarı lacivertli ekibin, Arsenal ile de anlaşmaya vardığı ve transferin artık bittiği belirtildi.

Bir süredir Almanya'da bulunan Mesut Özil, dün Londra'ya geçti. Bugün Londra'da menajeri Erkut Söğüt ile biraraya gelecek olan deneyimli oyuncu, kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek resmi mukaveleye imza atacak.

YOLA ÇIKTI, İSTANBUL'A NE ZAMAN GELİYOR?

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan A Spor Fenerbahçe Muhabiri Ahmet Selim Kul, Mesut Özil'in bu hafta sonu İstanbul'da olacağını ancak herhangi bir aksilik yaşanması halinde ise en geç BB Erzurumspor maçının ardından şehre geleceğini ifade etti.