GÜNDEM

FETÖ elebaşı Gülen'den Sisi'ye övgü dolu sözler

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin elebaşı Gülen ile darbeci Mısır yönetiminin televizyon kanalı mülakat yaptı.

Sisi'nin Mısır'daki kanalı TEN TV FETÖ elebaşı Gülen ile mülakat yaptı. TEN TV sunucusu El Dihi, Pensilvanya'daki malikanesine FETÖ elebaşı ile yaptığı söyleşide terörist başı Gülen’in darbeci Sisi için “muhlis ve halkının çıkarına ‎çalışan biri” şeklinde övgüler dizdiğini açıkladı. El Dihi Gülen’in darbeci Sisi’ye dua ettiğini de söyledi. 

Mısır'da ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi'ye kanlı darbe gerçekleştiren Sisi'ye övgüler dizen, terörist başı Gülen'in konuştuğu El Dİhi terörist başının Sisi için dua ettiğini, El ‎Sisi'yi muhlis, Allah'tan korkan ve halkı için çalışan biri olarak tanımladığını' söyledi. 

KANLI DARBESİ FETÖ ELEBAŞINA ÖVGÜ

Kanlı 15 Temmuz darbe girişiminin faiili FETÖ elebaşı Gülen'den Mısır kanalı 'Ruhani Bir Şahsiyet' diye bahsetti. 

Mısır TV'si sunucusu röportaj ile ilgili yaptığı açıklamada terörist başının yoğun güvenlik tedbirleri ile korunduğunu da söyledi. 

FETÖ ELEBAŞI'NDAN HADSİZ VE KÜSTAH SÖZLER

Mısır televizyon kanalı sunucusu terörist başını 'Türkler için ahlaki bir değer' diye anlattı. El Dihi, konuşmasında "Kendisini Mısır'a davet ettim ve bana geleceği hususunda ‎vaatte bulundu. Bu onun büyük bir hayali ve arzusu. Cumhurbaşkanı Abdulfettah El Sisi için dua etti. El ‎Sisi'yi muhlis, Allah'tan korkan ve halkı için çalışan biri olarak tanımladı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sözleri ile hedef alan terörist başı Gülen, "Erdoğan kimseyi dinlemiyor, özellikle bizi. Bizi terörle ‎suçluyor, şahsen beni terörün başı olmakla suçluyor ve hakkımda birkaç müebbet hükmü verildi. ‎Dolayısıyla ona söyleyecek bir şeyim yok" dedi.

Verdiği mülakatta kanlı 15 Temmuz girişimi FETÖ elebaşısı Gülen, küstahça Batı ülkelerine de çağrıda bulundu. 



Yorumlar
Günün Manşetleri