GÜNDEM

FETÖ'nün siyasi ayağının derdine düşenlere! İşte CHP’nin belgeli FETÖ arşivi

FETÖ ile yapılan mücadeleyi karalamaya çalışan CHP, bu sıralar siyasi ayak propagandası yapıyor. İşte CHP'nin merak ettiği sorunun cevabı geçmişten günümüze CHP-FETÖ ilişkisi...

Fetullahçı Terör Örgütü'ne karşı yürütülen mücadeleyi istismar ederek 15 Temmuz hain darbe girişimini tiyatro olarak niteleyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'si yine 'siyasi ayak' propagandasına sarıldı.

CHP'li Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç'un imzası ile bir önerge veren CHP, FETÖ'nün siyasi ayağının ortaya çıkarılması için TBMM'de Araştırma Komisyonu kurulmasını talep etti.

CHP'nin bu samimiyetsiz çıkışı Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'nin FETÖ ile olan sinsi ittifakını yeniden gündeme getirdi.

FETÖ KUMPASLARINA DESTEK

FETÖ'nün Türkiye'ye kurduğu kumpaslara sinsice destek veren Kılıçdaroğlu'nun CHP'si MİT krizi öncesi ve sonrasındaki tutumu, 17-25 Aralık yargı darbesinde FETÖ'nün montaj kayıtlarıyla propgandaya soyunması gibi birçok FETÖ operasyonunda desteğini açık etmeye başladı. Meydanlarda FETÖ tetikçilerini de alkışlatan Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'nin FETÖ ile olan kirli bağlantısı bir kez daha gün yüzüne çıktı.