GÜNDEM

Futbol dünyası İzmir için seferber oldu!

İzmir'de meydana gelen yıkıcı depremin yaralarını sarmak için futbol dünyası da seferber oldu.

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki yıkıcı depremin yaraları devlet millet el ele verilerek sarılmaya devam ediliyor.

Şarkıcı Haluk Levent İzmir için başlattığı kampanyaya spor dünyasında destek yağdı...

Sevgili @Merihdemiral aradı. “Buradan İtalya’dan gelişmeleri takip ediyorum çok üzüldüm. Geçmiş olsun İzmir!” dedi. Ve 300 ailenin 1 aylık temel gıda ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Teşekkürler Merih!

Sevgili @umutmeras77 aradı. “Gelişmeleri Fransa’dan izliyorum . İzmir’in yanındayım, onların acısını hissediyorum” dedi. Ve 200 ailenin bir aylık temel gıda ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Teşekkürler Umut Meraş!

Sevgili @aksoyfatih20 kardeşimiz aradı. 100 ailenin 1 aylık temel gıda ihtiyacını karşılayacağını söyledi. Sevgili Fatih! Çok sağol!

Galatasaray futbolcusu sevgili Emre Kılınç 150 ailenin temel gıda ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti. Teşekkürler Emre Kılınç! Varol kardeşim!

Sevgili @ceydatarhan 50 ailenin 1 aylık temel gıda ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti. Teşekkürler @ceydatarhan ve sevgili eşi Uğur Uçar!

Sevgili @bekirtegun aradı. “Depremde zarar gören aileler için ben de bir şeyler yapmak istiyorum” dedi. Ve 100 ailenin 1 aylık temel gıda ihtiyaçlarını karşıladı. Teşekkürler Bekir!

Yorumlar
Günün Manşetleri