GÜNDEM

Galatasaray'da 4 futbolcu ile yollar ayrılıyor

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim liglere verilen arayı fırsata çevirip, yeni sezon planları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray'da 4 futbolcunun gönderilmesi kararı alındı..

Galatasaray'da ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Bu sezonun sonunda takımdan ayrılması gündemde olan oyuncuların yerine alternatif isimler koyan Terim, kiralık yabancıların ise yüksek maliyetle elde tutulmasına sıcak bakmıyor.

MALİYETLİ OYUNDU DÖNEMİNE SON

Bu oyuncuların bedelsiz tutulma ihtimali olursa değerlendirilecek ancak yüksek maliyetli oyuncu dönemi sona erecek. Galatasaray'la kiralık sözleşmesi yeni sezonda da devam edecek olan Saracchi ise kadroda kalacak. Onun yanında Terim'in mutlaka kalmasını istediği bir başka isim de Muslera. Belhanda, Feghouli, Falcao, Marcao, Luyindama gibi piyasası olan yıldızların satışı için ise fırsatlar değerlendirilecek. Kulübün maliyetlerini düşürüp, bunun yanında gelir de getirecek bu oyuncular konusunda Terim'in politikası, 'Kalsa da olur gitse de olur' şeklinde.

4 FUTBOLCU YOL AYRIMINDA

Tecrübeli teknik adam, geçen sezon kiraya verilen ve geri dönecek olan Diagne'yi ise kesinlikle düşünmüyor. Senegalli yeniden kiralanacak. Sözleşmesi biten Mariano'ya da 'Kal' denilmeyecek. Nagatomo ise zaten gözden çıkartılmıştı. Yerli oyunculardan Şener Özbayraklı da ayrılıyor. Sağ bekte Linnes kalma olasılığı bulunan isimlerden biri.

Yorumlar
Günün Manşetleri