GÜNDEM

Galatasaray'ın galibiyet hasreti 3 maça çıktı!

Süper Lig'in 5. haftasının kapanış maçında Galatasaray ve Alanyaspor karşı karşıya geldi. Alanyaspor maçı 2-1 kazandı ve Galatasaray'ın galibiyet hasreti 3 maça çıktı.

Galatasaray ile Alanyaspor Türk Telekom Stadında Karşı karşıya geldi. Alanyaspor, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk bölümünde iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremezken sarı-kırmızılı ekip 34. dakikada Falcao'nun penaltı'dan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Alanyaspor, 43. dakikada Babacar'ın frikik golüyle eşitliği yakaladı:1-1. İlk yarının uzatma dakikalarında Etebo ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Alanyaspor ikinci yarıya etkili başladı ve Galatasaray'ı kendi yarı sahasına hapsetti. 70. dakikada Galatasaray'ın attığı gol, VAR incelemesinin ardından iptal edildi. 89. dakikada Alanyaspor'da Mustafa Pektemek'in şutunda top direkten döndü. Etkili oyununu sürdüren Alanyaspor, 90+5. dakikada Davidson'un ayağından bulduğu golle karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Bu sonuçla Alanyaspor puanınım 11'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Galatasray ise 7 puanda kaldı. Sarı-kırmızılı ekip gelecek hafta deplasmanda Erzurumspor'la karşılaşacak. Alanyaspor ise Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

Galatasaray 3 maçtır kazanamıyor
Süper Lig’in ilk iki haftasında 6 puan alan Galatasaray daha sonra oynadığı 3 maçta kazanamadı. Süper Lig’in 5. haftasına Galatasaray sahasında karşılaştığı Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Böylece sarı-kırmızılıların galibiyet hasreti de 3 maça çıktı. Aslan ligin ilk iki haftasında Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir’i mağlup etmişti. Daha sonra Fenerbahçe ile berabere kalan Galatasaray, son iki karşılaşmada da Kasımpaşa ve Alanyaspor’a yenildi. Galatasaray geride kalan 5 haftada rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde 4 gol gördü.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri