GÜNDEM

Gazeteci Mehmet Özışık gözaltına alındı mı?

Didim Belediyesi Başkanı Ahmet Deniz Atabay'in tecavüz olayını gündeme taşıyan gazeteci Mehmet Özışık'ın gözaltına alındığı iddia edildi. Konuyla ilgili açıklama birinci ağızdan geldi.

Didim Belediyesi Başkanı Ahmet Deniz Atabay'in tecavüz olayını gündeme taşıyarak CHP'nin tecavüz olaylarına sessiz kaldığı gerçeğini ortaya çıkaran gazeteci Mehmet Özışık, sol mahallenin iftiralarına maruz kaldı.

Sabah saatlerinde gözaltına alındığı iddia edilen gazeteci Özışık, Youtube kanalından yalanlara ve iftiralara cevap verdi.

Özışık paylaşımında, "Didim Belediyesi Başkanı Ahmet Deniz Atabay, hakkında yapılan tecavüz iddiasını haberleştirdim diye bana kan davası gütmeye başladı! Soruyorum size; ''Evimde kutlama yapıyorduk, görüntülerde öpüşen benim'' dediği halde videolarıma neden yayın yasağı koyuyor? Neden peşime fotoğrafçı takıyor? Suçunu bastırmak için mi? Her fırsatta Ahmet Deniz Atabay'ın ''rant çetesi'' suçlamasına maruz kaldığım için diğer çete üyeleriyle tanışmak sizce benim hakkım değil miydi? :-) Ahmet Orak ve Ekrem Batur'un suçu ne? Belediye başkanının Maril Otel ile husumeti nasıl oluştu? Peki Didim Belediye Başkanı Atabay'ın rant çetesi suçlamasından sonra Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk Aldemir'in ''kumpas ve şantaj çetesi'' yaftasına ne diyeceksiniz? Kimin haberini yapsam çete lideri oluyorum." İfadelerine yer verdi.

İŞTE MEHMET ÖZIŞIK'IN KONUYLA İLGİLİ VİDEOSU

https://www.youtube.com/watch?v=I3x6dJ-w51E&feature=youtu.be

Yorumlar 12 Yorum
Günün Manşetleri