GÜNDEM

Gelecek Partisi İl Başkanından skandal sözler!

Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat, PKK elebaşısı Abdullah Öcalan'la ilgili sözleri ise tam bir skandal oldu. 

Gelecek Partisi 1. Oloğan Kongresi Ankara'da gerçekleştirildi. Kongre sırasında Rûdaw Ankara Temsilcisi Şevket Herki’ye konuşan Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat, skandal sözler sarfetti ve Ahmet Davutoğlu'nu öve öve bitiremedi. Polat'ın PKK elebaşısı Abdullah Öcalan'la ilgili sözleri ise tam bir skandal oldu. 

KÜRT SORUNUNU ANCAK DAVUTOĞLU ÇÖZER

“Kürtler, Kürt sorununun ancak Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde çözüleceğine inanıyor" iddiasında bulunan Batman İl Başkanı Polat, Davutoğlu'nun Başbakanlığı dönemindeki Hendek operasyonları hatırlatılınca da "Hendek olayları döneminde Ahmet Davutoğlu başbakan olmasaydı inanıyorum ki birçok Kürt kenti tank top ve uçaklarla bombalanırdı, büyük zarar görürdü. Başkan Davutoğlu silahlı bir faaliyet içerisinde olmayanların zarar görmemesi için çok yoğun çaba içerisindeydi" dedi.

KÜRTLER İÇİN BARZANİ NE İSE ÖCALAN DA ODUR

"Biz Kürtlerin şöyle bir hatası var" diyen Abdülbaki Polat, "Ben şeriatçiysem tüm Kürtler şeriatçi olmalı, ben sosyalistsem tüm Kürtler sosyalist olmalı. Bu yanlış bir düşünce. Bugün Kürtler için Mesud Barzani ne ise Abdullah Öcalan da odur. Biz bugün Kürtler olarak Gelecek Partisi’nde yer alıyoruz. Fakat, bizim dışımızda da Kürtler hangi partiye destek verirse onlara da saygı duyuyoruz. Ve yine dünyanın neresinde olursa olsun Kürt halkının insani haklarını savunmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum
Günün Manşetleri