GÜNDEM

Gerçek oluyor! Polat ve Çakır aynı dizide

Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar karakteri ile dizide Çakır karakterini canlandıran Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi'nde reytingleri alt üst etmişti.. Yayın hayatına son veren Kurtlar Vadisi'nin müthiş ikilisi yeniden bir araya geliyor.

Kurtlar Vadisi'nin efsane isimlerinden biri olan Oktay Kaynarca yeni bir ekiple Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrol olarak yer alıyor. Yapımcının en çok istediği, Necati Şaşmaz ile Oktay Kaynarca'nın yeniden bir arada yer almasıydı. Görünen o ki yapımcının hayali gerçek olacak ve Polat Alemdar diziye gelecek.

Necati Şaşmaz Edho’ya Ne Zaman Katılacak?

Kurtlar vadisi ile özdeşleşen Necati Şaşmaz, dizinin yeniden başlayacağı konusunda haberler epey süredir konuşulmakta. Dizi sadece ülkemizde değil Balkanlar ve Ortadoğu’da da ciddi bir üne kavuşurken Oktay Kaynarca ile samimi arkadaşlıkları olan Necati Şaşmaz, eşkıya dizisinde bir süre rol alacak.

Uzun süreden beri ekranlarda yan yana gelmemiş olan ikilinin hayranları bu duruma sevinecek gibi duruyor.

Necati Şaşmaz Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde hangi karakter olacak?

Necati Şaşmaz bildiğiniz gibi “Kurtlar Vadisi” ve “Kurtlar Vadisi Pusu” dizilerinde gizli devlet adamı olarak görev yapmış ve mafya ile devlet arasında önemli bir rol oynamıştı..