GÜNDEM

Gönül Dağı dizisi izleyicilerine kötü haber! TRT 1 Gönül Dağı dizisi yayından kaldırıldı

TRT 1'de ekranlara gelen Gönül Dağı dizisinden kötü haber geldi. Seyirciyi bir yandan güldüren bir yandan ağlatan TRT 1'in Gönül Dağı yayından kaldırıldı. Peki Gönül Dağı dizisi neden yayınlanmayacak? Gönül Dağı dizisi hakkında tüm detaylar haberimizde..

Cumartesi akşamlarına damga vuran Gönül Dağı, reyting listesinde zirveye yerleşti ve kanalın yüzünü güldüren yapımlar arasına girdi. Cumartesi akşamları yayınlanan TRT 1'in Gönül Dağı diziden kötü haber geldi. Sevilen dizi yayın akışından kaldırıldı.

Dizi, bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini konu alıyor. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılıyor.

İzleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunan dizi Gönüldağı'nın başrollerinde  Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek)  yer alıyor. Ayrıca genç yeteneklerin yanı sıra kadroda Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya gibi isimler de var.  

YERİNE TOZKOPARAN İSKENDER YAYINLANACAK
10 bölümü ile ekrana gelen diziden seyircisini üzecek kötü bir haber var.  2 Ocak cumartesi günü 11. bölümünün yayınlanması beklenen Gönül Dağı dizisi ekrana gelmeyecek. TRT,  2 Ocak akşamı dizi yerine Tozkoparan İskender isimli başka bir dizisi yayınlacak.