GÜNDEM

GTO'dan alkışlanacak yardım kampanyası

Koronavirüsle ekonomik mücadele kapsamında Gebze Ticaret Odası sıra dışı bir yardım kampanyasına imza attı.

Koronavirüsle ekonomik mücadele kapsamında dar gelirli vatandaşlara yardımcı olmak için Gebze Ticaret Odası, Sosyal Etki Merkezi üzerinden yardım dağıtmaya başladı. Her türlü ihtiyaçın karşılandığı merkezde görevliler hazırladıkları yardım kolilerini vatandaşların evlerine kadar götürüyor.

GTO'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MASKE DESTEĞİ

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in talimatıyla oda bünyesinde bulunan İnavasyon Merkezi’nde coronavirüsü ile mücadele eden sağlık çalışanları için yüz maskesinin üretimine başlandı. Üretilen yüz maskeleriyle ilgili olarak GTO Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin’in ilgileniyor. Merkezde görevli 2 uzman öğretmen yüz maskelerinin tasarımından üretimine kadar tamamen kendilerinin yaptıklarını ifade ettiler. Üretilen yüz maskelerinin ilk etapta ihtiyacı olan sağlık çalışanlarına verileceği öğrenildi.

GEBZE TİCARET ODASI’NDAN İNOVASYON AKADEMİSİ

Gebze Ticaret Odası İnovasyon Akademisi'nin açılışını "Gençlerimizin ve çocuklarımızın üretken ve inovatif düşünceye sahip olmalarını sağlayacak, aynı zamanda sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman sorununa çözüm olacak, Robotik Kodlama ve Maker ile onların elleriyle iş yaparak, kafası ve kalbiyle yüceltecekleri çalışmalara imza atacakları İnovasyon Akademi'mizin açılışı Gebze Ticaret Odası’nda protokolün yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Bizlerle birlikte heyecanımızı paylaşan tüm protokolümüze, Oda Başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyor, projemizin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz..." açıklamasıyla duyurmuştu.

İNOVASYON AKADEMİSİ’NDE YOK YOK!

Gebze Ticaret Odası’nın Bölgeye kazandırdığı İnovasyon Merkezi’nde bir çok alanda en yeni ve teknolojik cihazlar ve eğitim setleri yer alıyor. Başta 3D yazıcı olmak üzere torna ve freze tezgahları ve kodlama atölyesi kurulan merkezde ayrı ayrı sınıflar oluşturulurken, bu sınıflarda deneyimli eğitimciler, kurslara katılacak öğrencilere hizmet verecek.

Yorumlar
Günün Manşetleri