GÜNDEM

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık açıkladı! Ayasofya neden hedefte?

Ayasofya Camii'nde 24 Haziran'da Cuma namazı kılındı ama tartışmaların ardı arkası kesilmiyor. Hadi Özışık ve Süleyman Özışık Ayasofya ile ilgili tartışılan konuları Perde Arkası’nda konuştu..

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Atatürk'e lanet okumadım sözlerine karşı muhalefet medyası başta olmak üzere AK Parti iktidarına karşı olan gazeteciler farkı görüşünü sürdürüyor.

Peki Erbaş'ın Fatih Sultan Mehmet Vakıfının bedduasını okumak ne anlama geliyor? MHP lideri Devlet Bahçeli yaptığı açıklama ile ne demek istedi? Cumhur İttifakı uyarıldı mı yoksa Bahçeli Erbaş'a sahip mi çıktı? Ali Erbaş daha önce Atatürk'le ilgili neler söyledi?

Tartışılan bir başka konu ise Ayasofya camisinde kılınan Cuma namazına kimlerin davet edildiği. Hadi Özışık Perde Arkası'nda davet edilen CHP'lilerin listesini açıkladı.

Canan Kaftancıoğlu başta olmak üzere, Ekrem İmamoğlu Can Akın Çağlar, Muharrem İnce ve muhalefet liderlerine davetiye nasıl gönderildi. CHP bu davete katılmamak için nasıl bir karar aldı? Gelecek Partisi ve Deva Partisi liderleri Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a davetiye gönderildi mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü aradı mı? Meral Akşener ve İyi Parti'nin davetle ilgili tavrı. Ve Hilafet tartışmaları. Kim ne dedi, Gerçek Hayat dergisinin manşeti ne anlama geliyor.

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık Perde Arkası'nda CHP'nin 37. Kurultayı'nı da konuştu. İlhan Cihaner, Aytuğ Atıcı Muharrem İnce ve diğer muhalifler neden konuşturulmadı? Kemal Kılıçdaroğlu nasıl bir Parti Meclisi kurdu? Canan Kaftancıoğlu listeyi nasıl deldi? Tunç Soyer, Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu Tuncay Özkan'ı nasıl devre dışı bıraktı? Ve Bilal Erdoğan'ın açıklamaları...

HADİ ÖZIŞIK VE SÜLEYMAN ÖZIŞIK'IN DEĞERLENDİRMELERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri