GÜNDEM

Halk Belediye başkanını küplere bindirdi! Tepinin...

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile isyan etti.. Vaka sayısının yükseldiğini söyleyen başkan adeta küplere bindi. İşte Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un açıklamaları..

Zonguldak Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 1-9 Ağustos tarihlerinde 52 kişinin Kovid-19'a yakalandığını belirterek, sosyal medya hesabından, "Çalın, oynayın, tepinin, bol bol toplanıp kalabalıklar halinde dualar edin alışveriş yaparken üst üste çıkın. Size bir şey olmaz" şeklinde tepki gösterdi.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada ilçede son günlerde vaka artışları yaşandığını belirtti.

Pandemi sürecinin ilk zamanlarında sıfır vakayla geçirildiğini ifade eden Bozkurt, "Pandemi sürecinde sıfır vaka ile geçtiğimiz süreçten sonra normalleşme sürecine geçişten bugüne kadar Kovid-19 sebebiyle izlemeye alınan vatandaş sayımız 449, sonuçları pozitif çıkan vatandaş sayımız 148, sadece 1-9 ağustos tarihleri arasında yani 9 gündeki pozitif vakamız 52 (ilimizde en yüksek rakamdır) olarak sonuçlanmıştır" dedi.

Yorumlar 2 Yorum
Günün Manşetleri