GÜNDEM

Halk TV'de 'Recep Tayyip' gerginliği! İsmail Saymaz, Serdar Savaş'ı hemen uyardı

Halk TV ekranlarında sunuculuğunu Gürkan Hacır'ın yaptığı Şimdiki Zaman programına 'Recep Tayyip' polemiği damga vurdu. Programa sağlık konusunda bilgileri aktarması için konuk edilen Dr. Serdar Savaş, polemik oluşturmak maksadıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ısrarla 'Recep Tayyip' hitabını kullanınca stüdyodaki katılımcılar başta İsmail Saymaz olmak üzere duruma müdahale etti.

Halk TV'de yayınlanan sunuculuğunu Gürkan Hacır'ın yaptığı Şimdiki Zaman programında "Recep Tayyip" gerginliği yaşandı.

''RECEP TAYYİP'' HİTABI TEPKİLERE SEBEP OLDU

Programa online olarak bağlanan Dr. Serdar Savaş, hızını alamayıp "Madem ki Recep Tayyip beni dinlemedi..." şeklinde cümlesine başladı. 

İSMAİL SAYMAZ: ''BÖYLE HİTAP ETMEYELİM''

Savaş'a müdahale eden İsmail Saymaz, "Cumhurbaşkanı'nı yerden yere vuralım, eleştirelim bunu anlıyorum ama ön ismi ile de hitap etmeyelim." diyerek Cumhurbaşkanlığı makamına saygıyı hatırlattı. 

SAVAŞ, HADDİNİ AŞTI: ''RECEP TAYYİP EFENDİ DİLİNİ TOPLASIN''

Fakat üslubunu giderek sertleştiren Savaş, "Ben Cumhurbaşkanı ile konuşmuyorum, AK Parti Genel Başkanı ile konuşuyorum" diyerek kendini savundu.

Cümlelerinin devamında kendisini adeta bir siyasetçi konumunda görerek, Erdoğan'ın politik rakibine karşı 'Bay Kemal' hitabını bahane gösteren Savaş, ''Recep Tayyip efendi kendi dilini toplasın, 'Sayın Kılıçdaroğlu' desin ben de ona soyadıyla hitap edeyim.'' dedi.

Kısa süren gerginliğin ardından sunucu Gürkan Hacır, Serdar Savaş'a sağlık konusuna tekrar dönerek sorular yöneltti. 

Yorumlar 5 Yorum
Günün Manşetleri